Fotbal : S-a decis: Peseiro ramane pana joi! Il Luce, in asteptare


Intră acum și în grupul de

Zarurile au fost aruncate. Dupa o sedinta nocturna, oficialii Rapidului au decis sa nu produca înca socul, optând pentru reconfirmarea în functie a antrenorului Jose Peseiro. Totodata, tehnicianul portughez a primit un ultimatum: calificarea în grupele Cupei UEFA sau demiterea.
„Nu am jucat nimic în acest meci, dar nu discutam daca pleaca sau nu Peseiro. Avem un meci important joi si trebuie sa ne pregatim pentru el. Important este ca echipa sa ramâna unita si sa ne concentram pe ceea ce urmeaza. L-am chemat pe Peseiro sa îl întreb de ce nu joaca echipa, dar mi-a spus ca vom juca bine joi, cu Wolfsburg”, a spus principalul actionar al gruparii giulestene, Fathi Taher, la finalul sedintei.

Hotarârea a fost confirmata si de George Copos, fostul actionar majoritar al Rapidului lasând însa de înteles ca nu este deloc de acord cu ramânerea în functie a lui Peseiro: „Nu stiu daca Jose Peseiro va pleca, nu este decizia mea acest lucru. Eu sunt actionar minoritar, domnul Taher stie cel mai bine si sunt convins ca va lua decizia cea mai buna. Daca a spus ca trebuie sa asteptam pâna la meciul cu Wolfsburg, înseamna ca e singura decizie pe care o putea lua în momentul de fata.

Probabil ca nu are o alta solutie, dar repet, eu sunt actionar minoritar, am iesit definitiv din fotbal, respect întocmai contractul semnat cu domnul Taher în vara”.
Dupa ce a discutat mai bine de o ora cu un grup de suporteri în fata stadionului, oficialul giulestean a tinut sa precizeze ca singura varianta viabila pentru banca Rapidului este Mircea Lucescu. „Este singurul care ar putea scoate Rapidul din aceasta criza. Chiar am discutat cu Mircea, dar este destul de greu sa vina acum. Sa nu uitam ca Sahtior participa în grupele Ligii Campionilor si nu se poate rupe în momentul de fata. Daca va veni sau nu în iarna sau la vara Mircea Lucescu nu decid eu. Eu sunt minoritar la acest club”, a explicat Copos.


Intră acum și în grupul de