Acasă Actualitate Un bărbat din Frătăuții Vechi, băut și fără permis, a furat...

Un bărbat din Frătăuții Vechi, băut și fără permis, a furat un autoturism neînmatriculat dintr-o curte din Rădăuți și încercat să scape de urmărirea Poliției


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frătăuții Vechi, permis, este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor care au fost nevoiți să îl urmărească cu autospeciala.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, în timp ce acționa pe raza comunei Frătăuții Noi, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și a Postului de poliție Frătăuții Noi, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase aproximativ 200 de metri, fiind oprit pe DJ 178C.

Sursa citată arată că bărbatul de la volanul mașinii, în vârstă de 37 de ani din comuna Frătăuții Vechi, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată din data de 02.08.2017.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că, autoturismul aparține unui bărbat de 36 de ani din municipiul Rădăuți, fiind luat din curtea acestuia, fără încuviințarea proprietarului.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version