Concert Irina Loghin pentru pensionarii din colegiul 2 Suceava


Intră acum și în grupul de

   Membrii PD-L Suceava, care sunt pensionari, vor participa în numar destul de mare, miercuri, la Bucuresti, la Palatul Parlamentului la un eveniment dedicat în excusivitate persoanelor de vârsta a treia care au muncit întreaga lor viata.

Secretarul general-adjunct al organizatiei judetene Suceava a PD-L, Ioan Balan, a anuntat luni, într-o conferinta de presa, ca „o delegatie numeroasa, formata din membri si simpatizanti” ai partidului, se va afla la Bucuresti pentru a participa la evenimentul special organizat pentru pensionari. Balan a explicat ca în toate colegiile electorale din judetul Suceava, candidatii PD-L vor organiza manifestari prin care vor marca Ziua Pensionarului, ce se sarbatoreste pe 1 octombrie. El a mai anuntat ca în colegiul 2 Suceava, acolo unde candideaza, un numar de câteva autocare vor aduce la Casa Culturii, în sala mica, în dupa amiaza zilei de miercuri, zeci de pensionari suceveni, membri de partid si simpatizanti, care vor avea ocazia sa participe la un concert sustinut de cunoscuta cântareata IRINA LOGHIN.

„Cu aceasta ocazie vom prezenta succint, pentru a nu deranja, câteva linii ale programului nostru de guvernare si faptul ca dorim sa introducem pensia minima garantata si sa stabilim la un nivel decent pragul pensiei medii în România. Ne preocupa nu doar cresterea pensiilor, ci si mentinerea inflatiei la un nivel scazut, astfel încât aceasta majorare sa ajute în mod real pensionarii. În plus, dorim sa oferim si o serie de gratuitati la medicamentele acordate pensionarilor”, a mai spus Ioan Balan.

­


Intră acum și în grupul de