Fotbal : Fathi Taher: „Jucatorii il «sapa» pe Peseiro”


Intră acum și în grupul de

„Peseiro este pariul meu!”, anunta Fathi Taher în urma cu ceva timp. Ei bine, din câte se pare, omul de afaceri iordanian a pierdut deja ramasagul, tehnicianul portughez adus cu atâtea surle si trâmbite fiind ca si demis. Principalul finantator giulestean stie însa care este problema. Nu antrenorul, ci jucatorii, care l-ar fi sabotat.
„Sunt jucatori care îl «sapa» pe Peseiro. E evident ca se întâmpla lucruri ciudate. Cum e posibil ca niste fotbalisti care au facut spectacol în primele etape sa nu mai joace nimic acum?! Peseiro trebuie sa faca ceva. Daca el o sa ne spuna ca nu poate rezolva situatia, ne vom desparti”, a declarat Taher.

Din câte se pare, vinovatii ar fi jucatorii români, care s-ar fi simtit nedreptatiti, atât pentru faptul ca sunt platiti cu mai putini bani decât stranierii cât si pentru ca multi dintre ei sunt aruncati pe banca de rezerve, în timp ce fotbalistii adusi pe bani grei de peste hotare sunt titularizati într-un mod aparent excesiv.
Actionarul giulestean nu doreste însa sa arate cu degetul, dar, în schimb, confirma discutiile cu Mircea Lucescu. „E adevarat ca George Copos l-a sunat pe Mircea Lucescu ca sa-i ceara niste sfaturi, dar nu am discutat despre venirea lui la Rapid. Mircea Lucescu e singurul care ar putea scoate Rapidul din aceasta criza. Am discutat cu Mircea, dar este destul de greu sa vina acum. Oricum, nu eu sunt cel care decide”, a mai spus iordanianul.


Intră acum și în grupul de