Acasă Actualitate Han international la Suceava

Han international la Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judetean Suceava a aprobat marti, Conventia pentru realizarea  unui han international la Suceava, ce va fi amenajat în „Crâsma lui Mos Iordache”, din Muzeul Satului Bucovinean.

Regiunea italiana Abruzzo a initiat un proiect în valoare de 1,8 milioane de euro, prin Programul de Initiativa Comunitara Leader+, care presupune construirea unor hanuri în Europa, în Italia, Elvetia si Franta, iar în România, unde partener este judetul Suceava, se vor construi hanuri în Bucuresti si Suceava.



Proiectul „Hanurile Europei Rurale-European Country Inns” are ca obiectiv general promovarea zonei rurale prin produse specifice si oferte turistice, în cadrul unei retele proprii de hanuri, ce vor cuprinde si posibilitati de primire, informare si promovare a zonei.

Initiatorul proiectului este Grupul de Actiune Local Marsica din Abruzzo, urmând ca Suceava sa fie partener alaturi de alte GAL-uri din Italia, Elvetia si Franta, care urmeaza sa construiasca si sa administreze aceste hanuri internationale, unde vor fi promovati partenerii din proiect, firme din zonele respective si vor fi activate marci teritoriale si regionale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version