Pe DN 17 se lucreaza „in dorul lelii”


Intră acum și în grupul de

     Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a criticat din nou, în cursul zilei de marti, modul în care se lucreaza pe DN 17, soseaua ce face legatura între Suceava si Vatra Dornei. Flutur a spus într-o conferinta de presa ca a sesizat cum la Gura Humorului, la podul ce traverseaza râul ce strabate localitatea, lucrau doar doi oameni „în dorul lelii”.

În felul acesta a caracterizat seful executivului judetean sucevean modalitatea de lucru la DN 17, însa si-a exprimat convingerea ca lucrurile vor sta cu totul altfel în zona podului de la Scheia, acolo unde lucrarile trebuiau sa înceapa în forta de marti dimineata, dupa ce ar fi venit, conform promisiunilor, materialele necesare celor de la ACET Suceava pentru a coborî conducta de apa potabila cu câteva zeci de centimetri.
­
Flutur este de parere ca în zilele care vor urma, lucrarile de la podul Scheia vor continua în forta si ca va începe, asa cum s-a promis si marcarea intermediara a soselei dintre Gura Humorului si Suceava, care, în conditii de noapte constituie un adevarat pericol pentru soferi din cauza ca nu este semnalizata sub nici o forma.


Intră acum și în grupul de