Şase eleve de la trei colegii din Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de limba rusă modernă


Intră acum și în grupul de

Şase eleve de la trei colegii din Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de limba rusă modernă, care se va desfăşura la Sighetu Marmaţiei, în perioada 30 martie-3 aprilie 2018.

Inspectorul şcolar din cadrul ISJ Suceava, profesorul Constantin Tiron, a declarat căetapa  județeană a Olimpiadei de limba rusă modernă a avut loc sâmbătă, 3 martie 2018, la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, iar în urma centralizării și înregistrării rezultatelor, a fost stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba rusă modernă.

El a spus că lotul olimpic judeţean este format din 6 eleve, dintre care trei de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, două de la Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava şi o elevă de la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

Astfel, vor participa la etapa naţională a acestei olimpiade următoarele eleve:  Matcas Adriana, clasa a 9-a, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, (prof. îndrumător Nazarov Valentina), Moraru Elena, clasa a 10-a, Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, (prof. îndrumător Florea Svetlana),  Mîndîcanu Evelina, clasa a 10-a, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, (prof. îndrumător Nazarov Valentina), Bordieru Alexandrina, clasa a 11-a, Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, (prof. îndrumător Florea Svetlana), Toma Irina, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, (prof. îndrumător Nazarov Valentina), Sava Alexandrina, clasa a 12-a, Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, (prof. îndrumător Legian Vera).

Etapa naţională a Olimpiadei de limba rusă modernă se va desfăşura în perioada 30 martie- 5 aprilie 2018.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de