Loredana vine la Suceava în turneul național ADOR


Intră acum și în grupul de

Loredana vine la Suceava în cadrul turneului național ADOR, a anunțat, Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava.

Turneul național al artistei este organizat la împlinirea a 30 de ani de la lansearea albumului de debut „Bună seara, iubite!”.

Astfel, în cadrul  Turneului naţional  ADOR, Loredana  va fi prezentă la  Suceava în 20 martie 2018, începând cu ora 19:30.

Loredana – Ador  este un show despre evolutie si despre a darui, spectacolul este construit astfel incat artista nu-si va centra mesajul pe propria persoana, ci pe a le darui spectatorilor emotiile experientelor pe care le-a trait, asezate intr-un context (decoruri, costume) care ii va transporta direct in lumea sa.

Loredana – Ador este un manifest despre a avea curaj sa mergi pe drumul tau si a-ti urma visurile, a-ti fixa idealuri inalte si a ajuta la schimbarea mentalitatilor.

 

“Ador este despre iubire, despre emotia de dincolo de iubire, este despre a darui si a-ti dori sa lasi urme frumoase in sufletul celor din jurul tau. Asteptati-va la o intalnire cu oamenii care inseamna mult pentru mine, la ritmuri nebune dar si profunde, la experiente care ne vor purta pe toti in magie, si pe voi spectatorii dar si pe noi, cei de pe scena,” marturiseste Loredana.

 

Sursa citată menționează că biletele costă 100 sau 80 lei, în funcţie de aşezarea în sală, și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718


Intră acum și în grupul de