Pieton băut, accidentat de o autoutilitară la Budeni. Șoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost prins de polițiști pe raza județului Neamț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Iaşi, care se deplasa pe jos, pe lângă o bicicletă, a fost accidentat de o autoutilitară cu semiremorcă, după ce s-a dezechilibrat și a căzut către partea din spate a semiremorcii.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc în cursul zilei de joi, 15 martie a.c., pe DJ 208, din localitatea Budeni.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la ora 14.45, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă, pe raza localității Budeni, un bărbat de 39 de ani din judeţul Botoșani, a acroșat ușor cu semiremorca un bărbat de 49 de ani din judeţul Iaşi care se deplasa pe jos, pe lângă o bicicletă, în aceeași direcție de mers și care, din cauza consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut către partea din spate a semiremorcii. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști în jurul orei 16.25, pe raza județului Neamț”, a precizat IPJ Suceava.

Sursa citată a arătat că cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural. (M.T.)

 


Intră acum și în grupul de