Egalul care ar putea ajuta Steaua : Bayern Munchen – Olympique Lyon 1 – 1


Intră acum și în grupul de

Cea de-a doua partida a Grupei F le-a pus fata în fata pe Bayern Munchen si Olympique Lyon. Fara sa mai gaseasca drumul spre victoria dupa deplasarea din Ghencea, elevii lui Klinsmann sperau sa sparga gheata în partida de pe propriul teren cu campioana Frantei.
Primul sfert de ora arata de ce Bayern si Lyon sunt favoritele la câstigarea grupei, dar tabela nu se modifica decât în minutul 25, dupa un autogol al lui Demichelis. 1-0 pentru francezi, iar majoritatea fanilor germani se gândeau deja la partida contra celor de la Werder Bremen, începuta la fel de prost si terminata si mai si. Elevii lui Claude Puel mentin avantajul minim de pe tabela de marcaj si intra cu un gol în plus la cabine. Pauza se dovedeste a fi un sfetnic bun pentru bavarezi. Dupa primele sapte minute ale mitanului secund, Ze Roberto reuseste sa marcheze si sa readuca gazdele în lupta pentru cele trei puncte.

Ocaziile se succed, dar lipseste luciditatea de la finalizare. Rând pe rând pe rând Ribery si Klose sunt blocati în ultima clipa de defensiva franceza. Juninho le da emotii germanilor când se îndreapta sa execute o lovitura de la 20 de metri de poarta lui Rensing, dar nici brazilianul nu mai este ce a fost si trimite doar în zid. Gazdele scapa cu fata curata, iar meciul se îndreapta spre un rezultat de egalitate echitabil, în ansamblu. Klinsmann schimba ceva în minutul 81, dar asta doar pentru ca Ribery nu poate duce tot meciul. Intra Borowski, dar nimic nu se mai poate schimba. Bayern-Lyon 1-1, iar jucatorii germani pot bifa primul rezultat pozitiv dupa o serie de trei meciuri consecutive în care au parasit terenul învinsi.
Au evoluat formatiile:
Bayern: Rensing – Oddo, Breno, Lucio, Lahm – Schweinsteiger, Demichelis, Ze Roberto, Ribery (Borowski, 81) – Klose, Toni.
Lyon: Lloris – Reveillere, Bodmer, Cris, Mensah – Juninho (Boumsong, 85), Toulalan, Makoun, Govou (Ederson, 36) – Benzema, Fred


Intră acum și în grupul de