Grupa E : Victorii scontate pentru Manchester si Villareal


Intră acum și în grupul de

Rezultate asteptate în grupa E a Ligii. United s-a impus clar în Danemarca, cu bulgarul Berbatov stralucind la debut, iar Villareal, desi greu, a câstigat acasa în fata lui Celtic. Spaniolii par principalii rivali ai campioanei Europei la sefia grupei, aflându-se la egalitate de puncte cu trupa lui Ferguson dupa doua etape.

Aalborg – Manchester United    0 – 3
Ambitia si entuziasmul danezilor nu au fost suficiente pentru a face fata detinatoarei trofeului. Nici macar accidentarea lui Scholes din minutul 16 nu a virusat jocul englezilor. Rooney a deschis scorul din pasa lui Giggs, gol care a stabilit rezultatul la pauza. În partea a doua a meciului si-a intrat în rol jucatorul pentru care Sir Alex a insistat în aceasta vara, Dimitar Berbatov. Bulgarul a dublat avantajul lui Manchester, primul sau gol pentru United, în minutul 55, pentru ca pe final, cu 11 minute înainte de sfârsit, sa fructifice centrarea lui Cristiano Ronaldo. Succes clar si fara emotii pentru „diavolii rosii”, care deja s-au instalat pe primul loc al grupei.

Villareal – Celtic 1 – 0
Celtic a ajuns la incredibilul numar de 18 deplasari în Liga Campionilor fara victorie. De cealalta parte, spaniolii au opt partide acasa în cea mai importanta competitie intercluburi, necunoscând înca gustul esecului. Dupa aspectul meciului, rezultatul este just, Villareal fiind echipa care a condus jocul si a avut principalele sanse de a marca. Ocazii concretizate în cele din urma de golul din lovitura libera reusit de Senna în minutul 67. A fost momentul în care scotienii au realizat ca nu vor obtine nimic aparându-se, dar nu au reusit sa ameninte cu adevarat avantajul gazdelor, mai mult decât atât, Boruc intervenind excelent în fata lui Llorente, care ar fi putut mari avantajul spaniolilor.


Intră acum și în grupul de