Grupa G : Succes categoric pentru Arsenal. Doar egal la Istanbul


Intră acum și în grupul de

Grupa G a Ligii Campionilor a programat marti partidele dintre pustii lui Wenger, Arsenal Londra, si fosta campioana a competitiei, FC Porto, si Fenerbahce-Dinamo Kiev.

Arsenal – Porto    4 – 0
Umiliti în ultima etapa din Premier League de Hull City, tinerii fotbalisti ai lui Arsenal si-au luat revansa în fata propriilor fani si au spulberat, cu 4-0, pe FC Porto. Balul a fost deschis de Robin van Persie, care a punctat pentru prima oara în minutul 31. Peste putin timp a sosit vremea colegului sau din atac, Adebayor, sa majoreze diferenta.
„Gongul” pauzei îi salveaza pe portughezi, dar actul secund nu a venit cu vesti mai bune. Mai întâi Van Persie bifeaza “dubla” când lusitanii nici nu iesisera de la cabine, în minutul 48, pentru ca rezultatul final, Arsenal-Porto 4-0, sa fie stabilit de Adebayor cu 20 de minute înainte de final.

Fenerbahce – Dinamo Kiev 0 – 0

Dupa ce au reusit sa termine la egalitate cu Arsenal, în prima etapa, Dinamo Kiev a obtinut o remiza si în deplasarea de la Fener. Partida a fost condusa de catre turci, dar acestia nu au reusit sa valorifice ocaziile avute în fata unei echipe venite special pentru a obtine egalul. Românul Tiberiu Ghioane a evoluat pe toata durata partidei, având o evolutie stearsa, în nota echipei.


Intră acum și în grupul de