PSD, „singurul partid care s-a gandit la problemele pensionarilor”


Intră acum și în grupul de

 Liderii social-democrati suceveni au tinut sa-i felicite pe toti pensionarii din judetul Suceava si sa le dea asigurari de ziua lor, pe 1 octombrie, ca vor avea parte de atentie sporita în toate problemele din partea PSD.
Vicepresedintele organizatiei judetene Suceava a PSD, Ovidiu Dontu, care este si candidat pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava, a declarat de Ziua internationala a persoanelor vârstnice, ca PSD ramâne „singurul partid care s-a gândit la problemele pensionarilor” si care a facut proiecte în sprijinul acestei categorii sociale, care se dovedeste ca are numeroase probleme.

Dontu a spus într-o conferinta de presa ca cei din PSD au avut grija în primul rând de devansarea termenului de crestere a pensiilor de la 1 noiembrie, cum se hotarâse în prima instanta, la 1 octombrie. „Pe lânga devansarea cresterii pensiilor de la 1 octombrie, fapt salutat de pensionari, mai amintesc aici proiectul a 13-a pensie, proiectul corelarea cresterii pensiilor cu rata inflatiei, TVA-ul redus la alimentele de baza, programul social în energie, programul pentru reabilitarea termica a locuintelor si, nu în ultimul rând, as vrea sa reamintesc de dublarea pensiilor în agricultura. Fara îndoiala ca trebuie sa ne oprim un minut în aceasta zi la problemele pensionarilor si noi, ca partid de stânga, avem  obligatia de a propune lucruri care trebuie sa îmbunatateasca viata acestor oameni”, a conchis vicepresedintele PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de