Egger a donat sinistratilor 20.000 de euro si doua camioane cu PAL


Intră acum și în grupul de

Firma austriaca Egger din Radauti a donat sinistratilor din judet, prin Crucea Rosie, 20.000 de euro si o importanta cantitate de PAL brut si PAL melaminat pentru fabricarea unor paturi.

“În urma inundatiilor din luna iulie, 203 familii din judetul Suceava au ramas fara un acoperis deasupra capului. Casele vor fi reconstruite si predate, din pacate, beneficiarilor la rosu, ceea ce înseamna ca nu vor fi tencuite la exterior si interior si nici nu vor fi mobilate. Am gasit un partener care doreste sa acorde sprijin  populatiei sinistrate”, a spus Cornel Dediu, director Crucea Rosie, filiala Suceava.

Directorul comercial al firmei austriece, Mihai Sandru, a precizat ca firma a donat 20.000 de euro si doua camioane cu PAL si PAL melaminat, materie prima pentru fabricarea a 406 paturi, beneficiari fiind cele 203 familii sinistrate din judet. “Compania Egger face parte din comunitatea locala, majoritatea angajatilor nostri fiind din judetul Suceava. Mai mult decât atât, Egger este o companie de familie, astfel ca nu am putut ramâne indiferenti la suferinta si daunele produse de inundatii”, a declarat Sandru.

Banii donati de Egger România vor acoperi costurile de productie pentru fabricarea paturilor si achizitionarea unor saltele.


Intră acum și în grupul de