Autorul mai multor furturi a fost prins


Intră acum și în grupul de

Autorul mai multor furturi comise în perioada 26 – 30.09.2008 a fost prins în în flagrant în timp ce încerca sa patrunda într-o alta locuinta. Potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de miercuri, în urma masurilor întreprinse de politisti, a fost prins în flagrant G. MIHAI de 37 ani din comuna Dobreni, judetul Neamt, care prin fortarea sistemului de închidere al usii de  acces a încercat sa patrunda în apartamentul numitei M. ANA din localitate.

În urma cercetarilor si a constatarilor tehnico-stiintifice efectuate s-a stabilit ca acesta este si autorul furturilor comise în 26, respectiv 30.09.2008 din locuintele partilor vatamate P. MIHAI si A. CATALIN.

Reamintim ca din locuinta lui A. CATALIN,  de  37 ani din municipiul Suceava, G. MIHAI a sustras bunuri (bicicleta, electronice) si bani, prejudiciul total fiind de 16.000 lei.

Parchetul de pe lânga Judecatoria Suceava a confirmat începerea urmaririi penale, învinuitul fiind introdus în arestul I.PJ. Suceava în baza ordonantei de retinere pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, urmând ca în 02.10.2008 sa fie prezentat cu propunere de arestare preventiva instantei de judecata.  


Intră acum și în grupul de