Cal si carutas, loviti de un autoturism


Intră acum și în grupul de

Datorita neadaptarii vitezei în curba, un tânar din localitatea Ilisesti a intrat cu autoturismul într-o caruta, din impact rezultând atât ranirea carutasului, cât si a calului care tracta atelajul hipo. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 21.40, pe DJ 178 în localitatea Ilisesti în locul numit „La troita”, N. ILIE de 20 ani localnic, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310”, nu a adaptat viteza într-o curba la dreapta si a patruns pe contrasens în coliziune frontala cu un atelaj hipo tractat de un cal, condus de F. VASILE de 49 ani din comuna Ciprian Porumbescu.

Din impact a rezultat ranirea usoara a carutasului, care necesita pentru vindecare 6 – 7 zile îngrijiri medicale, nefiind necesara internare, iar calul a suferit fracturi la picioare, urmând a fi eutanasiat.

Ambii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, conducatorul auto purta centura de siguranta, iar atelajul nu era echipat corespunzator.


Intră acum și în grupul de