Acasă Actualitate Căutat internațional de patru ani fiind condamnat la închisoare în România, afaceristul...

Căutat internațional de patru ani fiind condamnat la închisoare în România, afaceristul sucevean Dumitru Morhan participă, în Ucraina, la acțiuni oficiale cu autorități române


Intră acum și în grupul de

Căutat internațional de patru ani pentru o condamnare de trei ani pe care trebuie să o ispășească în România, omul de afaceri Dumitru Morhan, participă la acțiuni oficiale cu autorități din România.

Potrivit radautiziar.ro, o delegație condusă de primarul din Rădăuți, Nistor Tătar, a fost prezentă vineri, 16 martie,  în Ucraina la Storojineț pentru a semna o colaborare între  Spitalul Municipal “Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți și Spitalul Raional Storojineț.

De menționat este că în fotografiile făcute cu acest prilej între participanții la această acțiune apare Dumitru Morhan, căutat internațional din 2014, el fiind condamnat la trei ani de închisoare.

Mai mult, Morhan stă chiar alături de fostul șef al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră, Simion Sticleț, actual consilier județean PSD și consilier al primarului de Rădăuți.

Morhan mai este căutat pentru a fi cercetat și în alte dosare în care este suspect de evaziune fiscală.

De menționat este că Morhan s-a afișat cu reprezentanții din Rădăuți, respectiv Nistor Tătar, primarul municipiului, Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului, Traian Andronachi , managerul Spitalului Municipal „Sfinții Doctori Cosma și Damian”,  Simion Sticleț, consilier al primarului, Marcel Colibaba ,  directorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Popadiuc”, Ovidiu Foca, directorul Casei Municipale de Cultură, Sauciuc Ilie, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava și Biliciuc Ionel, administratorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Popadiuc”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version