Agent de paza trimis in judecata dupa ce si-a ucis sotia


Intră acum și în grupul de

Un agent de paza botosanean a fost trimis dupa gratii dupa ce si-a ucis sotia.   Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava a dispus miercuri, trimiterea în judecata în stare de arest preventiv a lui C. IONEL, nascut la data de 16.12.1954 în localitatea Saveni, judetul Botosani, agent de paza la ROMGUARD SECURITY Suceava, casatorit, tata a doi  copii majori, fara antecedente penale,  pentru savârsirea infractiunii de omor calificat.

Potrivit rechizitoriului, la data de 06.09.2008, în intervalul orar 23:00 – 23:30, i-a aplicat sotiei sale C. Gabriela Simona mai multe lovituri cu pumnul în zona gâtului si a asfixiat-o prin sugrumare, acte care au dus la decesul acesteia.
Luminita Hurjui, purtatorul de cuvânt al Parchetului, spune ca inculpatul a avut o atitudine sincera, de recunoastere si regret a faptei comise, motivându-si activitatea infractionala ca urmare a deselor altercatii verbale pe care le avea cu victima, a consumului exagerat de alcool de catre aceasta si a jignirilor ce i-au fost aduse. În momentul altercatiei, victima se afla în stare avansata de ebrietate, spune purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava.

Prin ordonanta din data de 07.09.2008 a Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, s-a dispus retinerea inculpatului pentru o perioada de 24 de ore, ulterior fiind luata masura arestarii preventive pentru 29 de zile, masura ce expira la data de 06.10.2008.

Pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea retinuta ca fiind savârsita de inculpat este închisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.


Intră acum și în grupul de