„Marea debarasare”, la editia a III-a


Intră acum și în grupul de

A treia editie a campaniei de colectare a deseurilor electrice si electronice, „Marea debarasare”, se va desfasura, sâmbata, în 20 de localitati din judet, inclusiv din zona rurala, a anuntat seful Agentiei pentru Protectia Mediului – APM Suceava, inginerul Vasile Osean. El a declarat ca Suceava nu se numara printre judetele pilot alese de Ministerul Mediului pentru derularea campaniei de colectare si în mediul rural, dar a adaugat ca exista totusi 7 comune care vor participa la actiune. Acestea sunt: Bosanci, Ilisesti, Ipotesti, Moldovita, Pojorîta, Vama si Vatra Moldovitei.

Campania „Marea debarasare” va fi organizata si în urmatoarele localitati urbane: Suceava, Radauti, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Falticeni, Gura Humorului, Siret, Cajvana, Dolhasca, Frasin, Liteni, Salcea si Solca.
Nici nu este de mirare ca judetul Suceava nu este ales pilot, atâta timp cât în urma colectarilor s-a clasat pe primele locuri din tara, devansând judete considerate puternic dezvoltate si cu mai mult spirit civic.

Din 4 octombrie, în zilele de sâmbata ale fiecarei luni, timp de un an de zile, se vor organiza, la nivel national, colectari de deseuri de echipamente electrice si electronice.


Intră acum și în grupul de