Acasă Actualitate ISJ cauta noi metode de implementare a programelor ECO

ISJ cauta noi metode de implementare a programelor ECO


Intră acum și în grupul de

La Scoala Crestina Filadelfia Suceava, sâmbata, 4 octombrie 2008, ora 10.00, va avea loc Conferinta de diseminare a programelor de educatie pentru mediu „Noile educatii într-o societate bazata pe cunoastere- educatia ecologica”, eveniment ce se înscrie în calendarul activitatilor organizate de Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava, în domeniul educatiei formale si nonformale, dedicate „Zilei Mondiale a Educatiei”.

Programul include festivitatea de acordare a distinctiei simbol „Steagul Verde” pentru 18 scoli din judetul Suceava si statutul de „Eco- Scoala” si acordarea certificatelor pentru implementarea Programului International „Eco-Scoala” pentru scolile active în anul scolar 2007-2008.



Pe ordinea de zi mai sunt incluse si lansarea Revistei de educatie ecologica „ECO-ul”, nr.1/2008, expozitia aniversara „Ecologie de nota zece” la sediul I.S.J.Suceava. “Sunt invitati sa participe reprezentanti ai scolilor evaluate si reevaluate pentru statutul de Eco-Scoala, reprezentanti ai scolilor care desfasoara Programul Eco-Scoala si reprezentanti ai scolilor care doresc sa implementeze programele coordonate de Centrul Carpato Danubian de Geoecologie Bucuresti”, a spus  inspectorul scolar Tatiana Vîntur.

La manifestare vor participa coordonatorul national al C.C.D.G., prof. dr.Cornelia Dinca, precum si oficialitati ale judetului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version