Dumitru Moldovan recunoaste vina Cetatii, dar este mahnit de ce s-a intamplat la Comisia de Disciplina


Intră acum și în grupul de

Chiar daca a gresit, Cetatea are dreptate!

Dupa o zi petrecuta la Comisia de Disciplina, presedintele Dumitru Moldovan este de parere ca echipa pe care o conduce a gresit, dar chiar si asa dreptatea este de partea Cetatii Suceava. „Am fost reprezentati de un avocat foarte bun. E clar ca noi am gresit prin nefolosirea unui junior, dar cei de la FC Botosani nu au respectat regulamentele. Daca aveau de depus un memoriu, trebuia sa o faca în termen de 15 zile si sa achite o taxa de 500 de lei. Când avocatul nostru a cerut membrilor Comisiei de Disciplina sa faca dovada faptului ca botosanenii s-au încadrat în acel termen, acestia se uitau unii la altii. La fel s-a întâmplat si când s-a cerut sa se faca dovada achitarii taxei de timbru. Pâna la urma, cei din comisie au precizat ca secretarul lor s-a autosesizat, dar nu au putut sa faca dovada existentei unei sesizari scrise”, a explicat presedintele Cetatii.
Dumitru Moldovan a mai spus ca a discutat aseara si cu antrenorul Marian Pana, pentru a decide daca ar trebui ca decizia eliminarii din Cupa României sa fie atacata la Comisia de Apel si, pe rând, la toate instantele fotbalului românesc. „Avocatul ne-a spus ca putem ajunge si la Tribunalul de la Lausanne, dar nu stiu daca mai are rost”.
Cert este ca implicarea clubului Ceahlaul Piatra Neamt, prin presedintele de onoare, Gheorghe Stefan, a „bulversat” Comisia de Disciplina. La fel de cert este ca regulamentele din fotbalul românesc sunt foarte prost facute si ca se încalca unele pe altele. Si mai este o certitudine: CETATEA SUCEAVA A GRESIT. Si înca una: PE ARENI NU VOM MAI VEDEA JUCÂND O ECHIPA DE LIGA 1, CHIAR DACA EA SE NUMESTE GLORIA BUZAU.


Intră acum și în grupul de