Gheorghe Flutur anunță de la Bruxelles: Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra și în iarna 2018-2019. În curând anunțăm cursa de Madrid și am ca prioritate cursa Suceava-Bruxelles. Diaspora suceveană din Belgia ne ajută în discuțiile cu operatorii


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, aflat la Bruxelles unde va semna includerea Sucevei în rețeaua europeană a destinațiilor turistice de excelență a anunțat că  Wizz Air Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra-Luton şi pentru sezonul de iarnă 2018-2019.

El a spus că în perioada 28.10.2018 – 30.03.2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinația Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Flutur amintește că Wizz Air a deschis ruta Suceava – Londra-Luton în august 2016, inițial cu 4 zboruri pe săptămână, iar în sezonul de iarnă actual  (30 octombrie 2017 – 24 martie 2018), Wizz Air operează 5 curse pe săptămână de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, iar odată cu noul program de vară, în perioada 25.03.2018-27.10.2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” spre Londra-Luton, menținând aceeași frecvență și pentru programul de iarnă 2018-2019.

„Așa cum am spus, pe lângă preocupările de a dezvolta Aeroportul, avem ca prioritate inițierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaționale precum si zboruri interne. Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”, a spus Flutur.

El a arătat că fiind în aceste zile în Bruxellles cu ocazia evenimentelor EDEN a consideră că introducerea unui zbor Suceava-Bruxelles este printre priorități, pentru că sunt și foarte multe cereri.

„ Am avut deja discuții cu conducerea TAROM și voi avea și alte întâlniri. Diaspora suceveană din Belgia este foarte activă, transmite solicitări și argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. Ne ajută foarte mult în discuțiile pe care le avem cu operatorii”, a spus Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de