Gheorghe Flutur anunță de la Bruxelles: Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra și în iarna 2018-2019. În curând anunțăm cursa de Madrid și am ca prioritate cursa Suceava-Bruxelles. Diaspora suceveană din Belgia ne ajută în discuțiile cu operatorii

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, aflat la Bruxelles unde va semna includerea Sucevei în rețeaua europeană a destinațiilor turistice de excelență a anunțat că  Wizz Air Wizz Air va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra-Luton şi pentru sezonul de iarnă 2018-2019.

El a spus că în perioada 28.10.2018 – 30.03.2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinația Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Flutur amintește că Wizz Air a deschis ruta Suceava – Londra-Luton în august 2016, inițial cu 4 zboruri pe săptămână, iar în sezonul de iarnă actual  (30 octombrie 2017 – 24 martie 2018), Wizz Air operează 5 curse pe săptămână de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, iar odată cu noul program de vară, în perioada 25.03.2018-27.10.2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” spre Londra-Luton, menținând aceeași frecvență și pentru programul de iarnă 2018-2019.

„Așa cum am spus, pe lângă preocupările de a dezvolta Aeroportul, avem ca prioritate inițierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaționale precum si zboruri interne. Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”, a spus Flutur.

El a arătat că fiind în aceste zile în Bruxellles cu ocazia evenimentelor EDEN a consideră că introducerea unui zbor Suceava-Bruxelles este printre priorități, pentru că sunt și foarte multe cereri.

„ Am avut deja discuții cu conducerea TAROM și voi avea și alte întâlniri. Diaspora suceveană din Belgia este foarte activă, transmite solicitări și argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. Ne ajută foarte mult în discuțiile pe care le avem cu operatorii”, a spus Flutur.(T.B.)

loading...