Lauda de sine…solutia salvatoare pentru PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni sunt extrem de nemultumiti ca liderii PNL Suceava nu au nimic mai bun de facut în aceasta perioada decât sa se comporte ca un partid aflat în opozitie, în conditiile în care national liberalii sunt la guvernare. Secretarul general-adjunct al organizatiei judetene Suceava a PD-L, Ioan Balan, a declarat duminica presei ca cea mai buna atitudine a celor din PNL ar trebui sa fie auto-critica si nicidecum atacul la liderii PD-L. El sustine ca PNL, în ultima perioada de timp, a gasit de cuviinta sa dea sfaturi si sa critice PD-L în conditiile în care cei din PNL ar trebui sa vina cu solutii si cu realizari, ca un adevarat partid de guvernamânt.

Balan a explicat ca în judetul Suceava, PD-L este la putere în ce priveste administratia judeteana, prin presedintele Consiliului Judetean si în câteva zeci de comune unde au reusit sa câstige primariile si ca din acest motiv exista o prezenta consistenta în mass-media a liderilor PD-L, tocmai pentru a promova proietele care au fost demarate imediat dupa 1 iunie 2008. „Noi avem o echipa puternica ce încearca sa faca ceva la nivel de judet. Daca este sa fim realisti, pentru prima data, sub patronajul CJ, la Suceava va avea loc Forumul Regional de Investitii, cu o componenta speciala pe turismul „religios”. Acest eveniment se va desfasura în perioada 10-12 octombrie si va fi cel mai important eveniment de acest gen la nivel national, la vremea asta”, a spus Ioan Balan, amintind faptul ca la el vor lua parte o serie întreaga de invitati din tara si strainatate (12 tari din UE si vecinii din est ai României).

Din punctul sau de vedere, astfel de actiuni  ar trebui sa organizeze cei de la PNL, mai ales ca sunt la guvernare si au suficiente resurse si posibilitati de a actiona. „Cred ca ar fi benefic pentru cei din PNL si pentru locuitorii judetului sa afle ce au facut liderii PNL pentru Suceava si cine sunt ei în realitate. Cred ca ar face mai bine sa se laude, sa se laude si tot sa se laude cu ce au facut ca asa vor întelege cu totii ce contributie au la dezvoltarea judetului”, a cerut Balan celor din PNL. Din punctul sau de vedere, ceea ce fac acum liderii PNL se cheama cersetorie, în sensul ca „au fost la putere, nu au facut nimic pentru oameni, dar vin acum cu mâna întinsa la acestia si le cer sa le dea din nou puterea pentru înca 4 ani. Nu e cinstit!”


Intră acum și în grupul de