Doi suceveni luați „la ocazie” de un șofer din Siret transportau țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat penal, iar un altul a fost amendat după ce polițiștii au constatat că aceștia, care fuseseră luați „la ocazie” de un șofer din Siret, aveau în bagaje țigări de contrabandă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă după amiaza, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe DN 2, la intrarea în orașul Siret, un autoturism condus de un localnic de 53 de ani.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj mai multe genți, despre care șoferul  declarat că aparțin celor doi pasageri pe care i-a luat la ocazie, respectiv un bărbat de 65 de ani și celălalt de 47 de ani, ambii din municipiul Suceava.

Procedând la verificarea bagajelor bărbatului de 65 de ani, polițiștii au identificat 176 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free,  în valoare de circa 1.700 lei, iar în bagajele bărbatului de 47 de ani, 20 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free, în valoare de 200 de lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 65 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, iar față de celălalt bărbat, s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 500 lei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de