Patru pasageri dintr-o caruta, accidentati de o soferita neatenta


Intră acum și în grupul de

O soferita neatenta a lovit o caruta în care se aflau mai multe persoane si o masina ce venea din sens opus. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata, în jurul orei 19.30, în afara orasului Siret pe D.J. 29 C, H. CRISTINA, în vârsta de 42 ani , din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca „Renault Twingo”, a intrat în coliziune fata-spate cu atelajul hipo condus în fata sa de P. NICOLAE, în vârsta de 21 ani din localitate si lateral cu autoturismul „Dacia 1310”, condus regulamentar din sens opus de A. DUMITRU.

În urma impactului a rezultat ranirea conducatoarei auto care are nevoie de o saptamâna de îngrijiri medicale si a pasagerilor din atelajul hipo, minora P. I., de 14 ani, care trebuie spitalizata pentru 12 – 15 zile , P. CONSTANTIN, în vârsta de 21 ani, care trebuie îngrijit o saptamâna, ambii din localitate, B. GETA de 41 ani cu 20 – 25 zile îngrijirii medicale, D. VASILENA de 55 ani cu 12 -15 zile îngrijirii medicale, ambele din comuna Moldova Sulita si H. PARASCA de 70 ani cu 18-20 zile îngrijirii medicale, din comuna Brodina.

Atelajul hipo nu era semnalizat corespunzator, iar conducatorul acestuia si pasagerii nu purtau veste reflectorizante. Conducatorii auto si carutasul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de