Frumusetea bucovinencelor atrage ca un magnet privirile


Intră acum și în grupul de

Frumusetea fetelor si femeilor de prin orasele si satele Moldovei a fost confirmata în nenumarate rânduri si de straini, dar si de turistii mai mult sau mai putin celebri care ne-au calcat locurile. Blonde, satene, brunete sau roscate, spun unii ca fetele si femeile de prin Bucovina si Regat sunt numai bune drept muze pentru creatorii de moda – din tara sau chiar de la Paris si Milano, editori la revistele fashion, pictori, poeti, regizori si alti specialisti care stiu sa puna în valoare asemenea frumuseti.  

Dupa o preselectie de modele desfasurata, la sfârsitul saptamânii trecute, la Suceava, în cocheta sala “Balada” a Hotelului “Continental Arcasul”, Agentia “Best Models” – care colinda tara cu astfel de sesiuni de preselectii – a reusit sa-si atraga din judetul Suceava peste 20 de fete care vor sa faca o cariera în domeniul modelingului. Nu mai putin de 73 de frumuseti locale, cu vârste cuprinse între 12 si 17 ani, au fost prezente la sesiunea de preselectie organizata de “Best Models” în cadrul “Next Generation Models 2008”.

Sapte dintre acestea: Pauliuc Maria, Mocanu Ada Narcisa, Hostiuc Catalina, Cojocariu Simona, Cojoc Georgeta Loredana, Trandafir Sabina si Pasaila Alexandra, au fost selectate pentru marea finala a “Next Generation Models 2008”, eveniment monden ce se va desfasura în capitala cel mai probabil în luna noiembrie. Alte 15 fete prezente la concursul de la Suceava pentru “Next Generation Models 2008” au cucerit juriul, unele cu zâmbete largi sau pur si simplu prin naturalete, si vor participa la viitoarele evenimente pe care “Best Models” le va organiza la Suceava: prezentari de moda, inaugurari de firme si centre comerciale, activitati de hostess etc.  

“Femeile de aici sunt nu numai frumoase, dar si prietenoase, modeste si educate. Fara îndoiala, o parte dintre aceste fete vor urca în topul de pe piata modelingului românesc. Este adevarata vorba ca moldovencele sunt cele mai frumoase femei, dar au si o problema. Adica le place mult sa manânce. Asta este si din cauza baietilor si barbatilor de pe aici care spun “îmi placi sa am pi ci puni mâna”. „Oricum, la Suceava am avut o sesiune de selectie foarte reusita. Din 70 de candidate, poti sa alegi una sau poti sa nu selectezi nici o fata. Pentru multe dintre cele care s-au prezentat la acest concurs spun ca este foarte rau ca se machiaza strident, se îmbraca strident. Am aprecia mult mai mult naturaletea. Din cele 7 fete selectate pentru finala “Next Generation Models 2008”, cu siguranta cel putin una va confirma si va deveni model în cadrul agentiei noastre”, a spus Alina Brailescu, manager scouting al Agentiei “Best Models”.

Frumusetea bucovinencelor atrage ca un magnet privirile. Se pare ca în Suceava sunt sanse sa gasesti mai multe femei frumoase decât au alte trei, patru judete din tara la un loc. Chiar daca uneori conditiile climatice le permit mai rar sa se afiseze îmbracate sumar, bucovinencele reusesc oricum sa impresioneze cu o frumusete clasica, rafinata. Un alt oras din judet care s-a regasit, prin numeroase participante, la concursul de la Suceava pentru “Next Generation Models 2008” a fost Falticeniul, de unde au venit la preselectie multe fete de la Colegiul National “Nicu Gane”. 


Intră acum și în grupul de