Atentie la Miranda! : Viitoarea adversara a Cetatii, Dinamo II, a pierdut cu 3-2 dupa ce a condus cu 2-0 la pauza


Intră acum și în grupul de

În etapa urmatoare, a IX-a din esalonul secund, Cetatea Suceava va juca la Bucuresti, cu Dinamo II, echipa care în etapa de sâmbata a avut meciul de la Snagov în mâna, conducând la pauza cu 2-0, dar, în cele din urma, a pierdut cu 2-3. Dupa ce formatia sa nu a reusit sa marcheze niciun gol în cele doua partide disputate în Cupa UEFA în acest sezon cu modesta NEC Nijmegen, Mircea Rednic ar putea gasi solutia salvatoare pentru compartimentul ofensiv la Dinamo II, unde Osvaldo Miranda marcheaza gol dupa gol si se anunta pericolul numarul unu pentru fundasii suceveni.

Si sâmbata, vârful argentinian a fost cel mai bun de pe teren, reusind un gol de senzatie. Miranda a facut practic ce a vrut cu fundasii adversi. În minutul 21, sud-americanul a dat o pasa superba cu calcâiul pentru Voican, care a deschis scorul. Sase minute mai târziu, Georgian Marcu l-a lasat liber cu portarul pe acelasi Miranda, iar argentinianul a marcat fara probleme, dupa ce l-a driblat pe goalkeeper ul gazdelor.

Mai mult, atacantul adus pe 1,2 milioane de euro le-a oferit foarte multe pase excelente jucatorilor veniti din linia a doua, dar acestia au ratat cu dezinvoltura cel putin cinci ocazii imense.


Intră acum și în grupul de