Marian Pana a continuat circul la conferinta de presa


Intră acum și în grupul de

La conferinta de presa de la finalul meciului cu CSM Ploiesti, antrenorul Marian Pana era la fel de nervos. Pe un ton foarte ridicat, tehnicianul a atacat maniera de arbitraj a brigazii conduse de Florin Ghimbasan si nu s-a sfiit sa spuna ca nici în interiorul clubului nu se bucura de prea mult sprijin. „Sunt foarte suparat, pentru ca eu nu m-am mai confruntat în toata cariera mea cu astfel de probleme. Ne-au fost anulate doua victorii în Cupa României obtinute prin munca mea si a baietilor, tot dintr-o neglijenta am pierdut cu 3-0 la masa verde meciul din campionat cu Progresul.

Apoi am primit o suspendare de noua etape pentru ca mi-am permis sa-mi apar munca în fata unui arbitru. Stiu ca am gresit pentru ca am intrat pe teren, la meciul cu CSM Ploiesti, dar va spun sincer ca mi-a ajuns cutitul la os si n-am mai rezistat. Când ma uit pe casete si vad ce reactii am îmi este si mie rusine de ceea ce fac”, a declarat antrenorul Cetatii. (C.M.)

Rachita despre arbitraj: “S-a gresit în ambele sensuri”

La rândul sau, Vivi Rachita a spus ca echipa sa a facut un joc bun si punctual obtinut la Suceava este valoros. “Daca ne gândim ca pe acest teren suntem prima echipa care a luat punct, trebuie sa consideram ca este un rezultat bun”, a precizat fostul fundas al Stelei. În privinta arbitrajului, Rachita a mentionat ca “daca s-a gresit, s-a gresit în ambele sensuri”.


Intră acum și în grupul de