Marian Pana a vrut sa-si faca dreptate cu pumnul


Intră acum și în grupul de

Imediat dupa ce prahovenii au marcat golul egalizator, antrenorul Marian Pana, care joi primise 9 etape de suspendare, a coborât din tribuna si a intrat pe teren. Decis sa-i aplice o corectie centralului Florin Ghimbasan, Marian Pana a oferit un show ieftin în urma caruia Cetatea Suceava va ajunge din nou la comisiile FRF. Antrenorul “galben-albastrilor” a fost potolit cu greu de jucatori si ceilalti oficiali, ultimele minute ale partidei disputându-se într-un cor de fluieraturi a celor 3000 de spectatori prezenti sâmbata, pe ”Areni”.

La finalul meciului, brigada de arbitri a fost escortata de fortele de ordine, iar, mai apoi, la vestiare, doi agenti de politie au asigurat paza “fluierasilor”. La câteva minute dupa meci, antrenorul Marian Pana a precizat ca la pauza meciului l-a vazut pe un oficial prahovean intrând în cabina arbitrilor. În opinia lui Pana, maniera tendentioasa de arbitraj din actul secund ar avea legatura cu momentul petrecut la pauza.

Cetatea ar putea fi nevoita sa joace pe teren neutru
Ce risca Cetatea? Pentru ca nu a fost trecut pe lista oficialilor suceveni, patrunderea pe teren a lui Marian Pana ar putea fi taxata de Comisia de Disciplina chiar cu suspendarea Stadionului “Areni”, decizia depinzând de ceea ce a fost consemnat în raportul de arbitraj si în cel al observatorului.


Intră acum și în grupul de