Bibirig a anuntat ca pleaca


Intră acum și în grupul de

bibirig Dupa meciul de sâmbata, antrenorul secund si capitanul universitarilor, Leonard Bibirig, a anuntat ca vrea sa plece de la Suceava.

Responsabilitatile fostului dinamovist în cadrul clubului Universitatea Suceava s-au extins mult în ultimul an, el antrenând atât lotul sucevenilor din Divizia A (Universitatea II) si cel din Liga Nationala, jucând, în plus, alaturi de acestia din urma în fiecare meci din campionat. Faptul ca si-a manifestat dorinta sa renunte la colaborare este un semn clar ca la Universitatea se întâmpla ceva. Din culisele gruparii, daca este vorba într-adevar de ceva grav, n-a razbatut nimic. Cele mai mari posibile motive de nemultumire ale lui Bibirig sunt însa la vedere. Handbalistii Universitatii II au pierdut toate cele 4 partide jucate de la începutul campionatului, iar cei din Liga Nationala au facut, în ultimele doua etape, remize cu formatii de la care puteau lua, jucând asa cum au aratat de multe ori ca pot, toate cele patru puncte.

Petru Ghervan a declarat ieri ca, la suparare, dupa un meci ca cel de sâmbata, era firesc ca Bibirig sau alti componenti ai echipei sa declare ca vor sa renunte, dar ca nimeni nu pleaca nicaieri. „Am discutat cu el si va spun ca Leonard Bibirig nu pleaca de la Suceava, pentru ca avem de continuat ce am început împreuna anul trecut. Un handbalist de talia lui nu abandoneaza si nu pleaca la esec. Daca va fi sa plece vreo data Bibirig de la Suceava, o va face în cu totul alte conditii”, a spus antrenorul.

Astazi, situatia si atmosfera din cadrul clubului Universitatea Suceava va fi discutata „la rece”, punctual, pe fiecare problema în parte. „Se va face o analiza temeinica si se vor clarifica responsabilitatile. Era nevoie de un astfel de moment pentru a ne face noi planificari. Cel mai sigur însa este ca azi, la ora 10.30, toata lumea va fi la antrenament”, a încheiat Ghervan.

 

 

Rezultatele etapei a 6-a

Minaur Baia Mare – HCM Constanta     19 – 22

CSM Oradea – Universitatea Cluj         29 – 33

UNC Resita – HCM Odorhei                   27 – 24

Dinamo Bucuresti – CSM Medgidia        30 – 26

Pandurii Tg Jiu – Univ. Poli Timisoara    22 – 26

Steaua Bucuresti – Stiinta Bacau (se va juca miercuri, 8 octombrie)

Fara contabilizarea rezultatelor acestei partide, Universitatea Suceava se afla pe locul 6, cu 6 puncte.


Intră acum și în grupul de