Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii din Siret în urma unor controale în trafic


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Siret au confiscat aproape 240 de pachete cu țigări de contrabandă în urma unor controale în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de luni, 26 martie a.c., în jurul orei 15.35, un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe strada Alexandru cel Bun din localitate autoturismul condus de un bărbat de 76 de ani, din judeţul Botoșani.

Astfel, în urma controlului autoturismului, poliţiştii au identificat în interior 104 pachete de țigări fără timbru, de diferite mărci, de proveniență Duty Free, bunuri despre care bărbatul a declarat că îi aparţin, fiind cumpărate de pe raza oraşului Siret, dar fără a prezenta documente justificative.

În acest caz, țigările în valoare de circa 1.040 lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Ulterior, la ora 18.20, pe aceeași stradă, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de o femeie de 33 de ani, din municipiul Suceava.

Și în acest caz poliţiştii au identificat în interior 134 pachete de țigări fără timbru, de diferite mărci, de proveniență Duty Free, bunuri pentru care șoferița nu a putut prezenta documente justificative.

Țigările în valoare de circa 1.340 lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de