Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca își promovează oferta educațională în trei colegii din Suceava
Elevii dornici să afle despre experiența de student, admitere și oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca sunt așteptați joi, 29 martie a.c., la prezentările voluntarilor din Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai ce fac parte din cadrul proiectului „Caravana UBB” și care vor avea loc în trei colegii sucevene.

Potrivit reprezentanților Organzației Studenților din Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, prezentările vor avea loc de la ora 10:00, la Colegiul Național „Petru Rareș”, de la ora 12:00, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, iar de la ora 13:00, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

„Caravana UBB este un proiect ce are ca scop promovarea Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a ofertei educaționale, a concursurilor de admitere, dar și a facilităților pe care le pune la dispoziție studenților.Pe lângă aceste lucruri, proiectul își dorește să le prezinte viitorilor studenți oportunitățile pe care le au în domeniul voluntariatului. Astfel le sunt prezentate principalele proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai(OSUBB) în care se pot implica dacă devin studenți la Cluj și respectiv la UBB”, a arătat sursa citată.

Proiectul este la a IV-a ediție și este organizat cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai și în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor și direcțiunile unităților școlare. Caravana UBB a ajuns anul trecut în peste 39 de licee din țară, în județele Alba, Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu, iar anul acesta își propune să ajungă peste 50 de licee din 16 orașe atât din Transilvania, cât și Moldova.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) este o organizație non-guvernamentală, constituită la nivel de universitate în scopul reprezentării drepturilor şi intereselor tuturor studenţilor din UBB, o organizaţie non-profit, independentă financiar de alte organisme şi care îşi finanţează proiectele prin contribuţia directă a partenerilor şi a sponsorilor.

loading...