Ploile au infundat un pod de pe DN 17


Intră acum și în grupul de

În urma ploilor cazute duminica seara în orasul Frasin, satul Bucsoaia, au fost inundate doua gradini, o curte si anexe gospodaresti, fara ca apa sa patrunda în locuinte.
Astfel, la ora 22:20, Garda de Interventie Gura Humorului si Detasamentul Câmpulung Moldovenesc, împreuna cu Serviciul Voluntar si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Frasin au intervenit cu trei autospeciale si 6 motopompe pentru evacuarea apei din gospodaria lui Dragos S., din satul Bucsoaia, orasul Frasin.

Ajunsi la fata locului, echipajele au gasit inundate anexele si curtea proprietarului, din cauza ploilor abundente si scurgerilor de pe versanti. În aceste conditii, subtraversarea de pe DN 17 nu putea prelua întreaga cantitate de apa, fiind înfundata.

Dupa o munca asidua, pompierii au reusit sa evacueze apa din curtea si anexele proprietarului, nesemnalându-se pagube materiale, misiunea fiind încheiata la ora 05:02.

Au fost anuntati reprezentantii Sectiei drumuri nationale Câmpulung Moldovenesc – administratorul sectorului de drum si SCCF GRUP COLAS S.A. Iasi – constructorul lucrarii.


Intră acum și în grupul de