Alexandru Baisanu va intra „la cutit” in cursul zilei de azi


Intră acum și în grupul de

 Prefectul judetului, Stefan Alexandru Baisanu, a plecat marti dupa amiaza la Viena la o clinica particulara, pentru a se opera la coloana vertebrala, dupa ce a suferit mai multe saptamâni, la Suceava, cu tratamente prescrise de medicii români. Baisanu a acuzat dureri la spate în urma cu aproximativ 3 saptamâni, când a fost vazut pentru prima data suferind din cauza unei afectiuni pe care nu a dorit sa o deconspire. El a refuzat în prima instanta sa efectueze un control medical riguros, însa dupa câteva zile, în care s-a chinuit vizibil din cauza spatelui, a plecat la un spital din Bucuresti.  

Reprezentantul Guvernului în teritoriu  s-a „doftoricit” la Suceava timp de aproape 10 zile, însa rezultatul nu a fost cel asteptat, motiv pentru care a trebuit sa accepte o operatie. În cursul zilei de marti, el a anuntat ca a plecat la Viena si ca va fi operat miercuri, urmând ca în câteva zile dupa interventia chirurgicala, sa se poata deplasa iarasi fara dificultate.  

„Am niste dureri groaznice la spate. Am ajuns sa nu pot sta mai mult de doua minute în picioare”, ne-a marturisit marti prefectul judetului. Surse din apropierea acestuia ne-au spus ca operatia nu este foarte complicata si ca este foarte posibil ca pâna la finele saptamânii, Alexandru Baisanu sa fie „pe picioarele lui”.  

Este de asteptat ca imediat dupa interventia chirurgicala, prefectul de Suceava sa ia si o decizie în ce priveste posibila sa implicare în campania electorala si sa candideze pe colegiul Suceava, la Camera Deputatilor, din partea PNL.  

În momentul de fata, conducerea Prefecturii a ramas pe mâinile subprefectului Dumitru Pasniciuc. 


Intră acum și în grupul de