Popovici le da peste nas colegilor sai din Parlamentul Romaniei


Intră acum și în grupul de

Secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, (candidat pentru Senatul României la alegerile din noiembrie) a criticat destul de sever modul în care parlamentarii actuali au înteles sa-si rezolve problema pensiilor „în spatele usilor închise”.  

„Pensia unui parlamentar se calcula dupa legi speciale. Este nedrept, inuman si imoral ca aceasta sa se faca în taina. În spatele usilor închise, tocmai acum când mai sunt doua luni de mandat, ca si cum aceasta hotarâre ar fi un fapt josnic si scandalos”, a spus Popovici.  

El a continuat pe un ton destul de vehement si a explicat ca „nu vreau sa fac parte dintr-un Parlament care voteaza legi speciale pentru nevoi speciale, oameni mai speciali decât altii. Vreau sa ajung sa lucrez într-un Parlament unde indemnizatiile sa fie oneste, la vedere, într-un cadru strict legal în spiritul Constitutiei. Asta daca mai dorim sa ne salvam ca neam”.   

Din mesajul transmis de Popovici presei, reiese destul de clar dorinta acestuia ca parlamentarii sa nu devina un fel de povara pentru populatie sau pentru bugetul de stat si nici salariile acestora sa nu sfideze decenta.  

„Vreau un alt fel de politicieni si un alt fel de Parlament, care sa redevina o institutie sacra a democratiei si nu pe ultimul loc în topul încrederii populatiei”, a conchis Corneliu Popovici. 


Intră acum și în grupul de