Fotbal : Antrenor german in Giulesti?!


Intră acum și în grupul de

Ernst Middendorp, fost antrenor la Arminia Bielefeld, este foarte aproape de a prelua conducerea tehnica a Rapidului. Cel putin asa anunta presa germana. Zvonurile au fost însa infirmate de Fathi Taher, care a spus ca nu s-a luat înca nicio decizie în privinta noului antrenor al visiniilor.
„Fostul tehnician al lui Bielefeld, Ernst Middendorp, este în negocieri avansate cu clubul din Bucuresti. Middendorp a mai avut contacte cu acest club de traditie din România înca din vara, dar atunci Rapid a decis sa-l aleaga pe Peseiro în detrimentul tehnicianului german. Middendorp negociazã un contract valabil pânã în 2010”, dezvaluie publicatia germana Kicker.

Patronul din Giulesti a infirmat însa orice discutii cu antrenorul german, adaugând ca nu exista un termen pentru a numi un nou tehnician. „Nu este nimic cu Middendorp, nu stiu cine a scos-o si pe asta. Nu am discutat cu el. Presa din Germania poate sa scrie orice. Si chiar daca vine în România poate vine la plimbare. La mine nu vine sigur. Asteptam, nu ne grabim, nu avem un termen”, a spus Fathi Taher.


Intră acum și în grupul de