Fotbal, Liga a II-a : “Galben-albastrii” vor sa sparga gheata in deplasare


Intră acum și în grupul de

Dinamo II – Cetatea Suceava, sâmbata, ora 11, Stadion “Florea Dumitrache”

cetatea Cu antrenorul Marian Pana suspendat înca 12 etape dupa incidentele din partida cu CSM Ploiesti (2-2), echipa locala de fotbal va juca mâine în Capitala, contra satelitului Dinamo II, o echipa care nu a cunoscut înca gustul victoriei pe Stadionul “Florea Dumitrache” în acest campionat.

Cetatea, actualmente pe locul zece în clasamentul Seriei I a avut evolutii modeste în partidele din deplasare, fiind cea mai slaba echipa în ierarhia punctelor câstigate pe teren strain. Chiar daca nu avea la dispozitie tot lotul, Streinu, Ungureanu si Bukvici fiind indisponibili, “galben-albastrii” sunt constienti ca numai un rezultat pozitiv ar putea readuce linistea în cadrul clubului.

De partea cealalta, dinamovistii pot profita de faptul ca în acest week-end nu este programata etapa în Liga I, motiv pentru care, o parte dintre jucatorii de la prima echipa (care nu au fost convocati la nationala) ar putea îmbraca tricoul echipei satelit. Principalul pericol din tabara alb-rosilor se anunta a fi atacantul Osvaldo Miranda, exilat de Mircea Rednic la Dinamo II, un fotbalist care în ultimele etape a fost motorul gruparii din liga secunda.

Meciul va fi arbitrat de o brigada timisoreana, condusa la centru de Constantin Fanita, ajutat la cele doua linii de Petre Gaspar si Bogdan Gheorghioiu.




Programul complet al etapei a IX-a:

Vineri, 10 octombrie

Ora 18 Stiinta Bacau – FC Snagov

Sâmbata, 11 octombrie

Ora 11 Dinamo II – Cetatea Suceava

Ora 11 FCM Dunarea Galati – Sportul Studentesc

Ora 11 Delta Tulcea – FC Botosani

Ora 11 Ceahlaul Piatra Neamt – FCM Bacau

Ora 11 Concordia Chiajna – Forex Brasov

Ora 13 CSM Ploiesti – Dunarea Giurgiu

Duminica, 12 octombrie

Ora 11 CS Buftea – Prefab Modelu

Ora 13 Petrolul Ploiesti – Progresul Bucuresti

Tabel


Intră acum și în grupul de