Ion Lungu: După Paște vom începe campania de asfaltare din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa la Primarie:

„In momentul de fata Primaria Suceava nu are nici o datorie pentru 2017.

La 31 martie situatia financiara este destul de buna si la venituri proprii am incasat cu aproximativ 20 % mai multi bani fata de anul trecut.

O problema presanta e legata de asfaltarea strazilor. Cred ca trebuie gandit ceva si la formula de asfalt. Personal cred ca trebuie o formula mai elastica care sa reziste mai bine la schimbarile climaterice. Diferentele de temperatura sunt foarte mari si trebuie gasite solutii.

Dupa Paste se pornesc statiile de asfalt si vom incepe campania de asfaltare din municipiul Suceava.

Am vazut ca multi injura, altii apreciaza ca am participat la campania de curatenie a orasului. Nu o fac din populism, doar am vrut sa dau un exemplu.

Avem 500 de arbori pe care dorim sa ii plantam in perioada urmatoare. Avem si 2000 de trandafiri pe care ii vom planta. Vrem ca orasul sa arate cat mai bine.

Pentru ca sunt incasari bune, am reusit sa achitam 1 milion de lei la Spitalul Judetean, cum am promis. Suntem unul dintre finantatorii importanti ai Spitalului.

Vrem ca dupa Paste sa intram in discutii foarte serioase cu pasajul subteran care sa lege cele doua spitale. Vreau sa sustinem financiar investitia.”


Intră acum și în grupul de