Batran gasit electrocutat in casa de vacanta


Intră acum și în grupul de

Un batrân din municipiul Iasi, care suferea de boala „Alzhaimer” a fost gasit electrocutat într-o anexa a casei de vacanta din comuna suceveana Stulpicani, în urma unei sesizari facute de sotia sa la Politie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 09.10, politistii din cadrul Postului de Politie Stulpicani, au fost sesizati telefonic de N. VERONICA din municipiul Iasi despre faptul ca nu mai poate lua legatura cu sotul sau N. VASILE de 70 ani, care se afla în casa de vacanta pe care o detin în comuna Stulpicani.

În urma verificarilor efectuate la fata locului, usile si geamurile casei au fost gasite încuiate cu lacat si gratii, iar într-o anexa a fost gasit decedat N. VASILE, care avea mâinile înfasurate cu un fir din sârma de cupru prins la un prelungitor electric cu întrerupator în pozitia deschis, iar acesta se afla conectat la priza.

S-a mai stabilit ca N. VASILE a decedat ca urmare a electrocutarii si nu sunt suspiciuni de comiterea unei fapte penale. Asupra cadavrului a fost gasita o scrisoare medicala eliberata de Spitalul de Neurochirurgie Socola Iasi, în care se facea mentiunea ca victima suferea de „Alzhaimer” si avea prescris si un tratament.

Dupa efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii, se vor lua masurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de