A acrosat o femeie cu remorca si a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 33 de ani, din localitatea suceveana Scheia, se afla la spital în stare grava, dupa ce a fost acrosata de remorca unui autotractor, în timp ce se deplasa pe marginea soselei. Potrivit IPJ Suceava, miercuri,  în jurul orei 16.18, prin „S.N.U.A.U. 112” am fost sesizati despre faptul ca pe D.N. 74, în interiorul localitatii Scheia a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane, iar autorul a parasit locul faptei.

Din primele cercetari s-a stabilit ca I. CARMEN de 33 ani din localitate, se deplasa pe acostamentul din partea dreapta a D.C. 74 si a fost acrosata de remorca unui autovehicul pentru transport marfa care nu a oprit la locul faptei.

În urma masurilor operative întreprinse, pe raza comunei Ilisesti a fost identificat autotractorul cu semnalmentele retinute de victima, marca „Mercedes”, ce tracta o  semiremorca, condus de S. MIHAI de 55 ani din comuna Malini.

În cauza se efectueaza cercetari pentru stabilirea împrejurarilor exacte ale producerii accidentului si stabilirea vinovatiei conducatorului auto. Victima a fost internata în spital cu diagnosticul „fractura brat stâng si contuzie genunchi drept”,  necesitând pentru vindecare 45 – 50 zile îngrijiri medicale.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de