Cobrex Trans va pune în vânzare din 16 aprilie bilete pentru cursele din Suceava spre și dinspre Madrid, Verona și București. Zborurile vor fi operaționale din 16 iunie. Vezi programul curselor și tarifele practicate.


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur,a anunțat, miercuri, că din 14 iunie compania Cobrex Trans va efectua zboruri spre Madrid, Verona și București, iar din 16 aprilie vor fi puse în vânzare biletele pentru cele trei destinații.

„Eu salut destinațiile mult așteptate, în primul rând Madrid, dar și Verona, dar și rutele spre București pentru că avem dimineața dinspre București și seara târziu spre București”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a subliniat că Aeroportul Suceava este un proiect de succes.

„Așa cum stau lucrurile astăzi pot să spun că este un capitol de succes Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, cel puțin în cele 21 luni de când s-au deschis cursele externe, din august 2016, cu o dinamică foarte bună de creștere a numărului de pasageri în 2017, iar anul acesta avem o pornire foarte bună, și sperăm într-o creștere de 25-26 la sută”, a spus Flutur.

Cobrex Trans va opera curse regulate, luni și joi curse București, Madrid și Verona după același orar.

Potrivit programului prezentat, cursa București-Suceava va pleca la ora 6:00 din București și va ajunge la Suceava la ora 7:00, iar seara plecarea de pe Suceava va fi la ora 23:15 cu aterizare pe Otopeni la ora 0:15.

Cursa de Madrid va pleca de la Suceava la ora 7:30 și va ajunge la 11:45 și va pleca de la Madrid la ora 12.45 și va ajunge la Suceava la ora 16:55.

Cursa de Verona va pleca din Suceava la ora 17:25 și va ateriza pe Verona la ora 19:55, iar de la Verona va decola la ora 20:30 și va ajunge la Suceava la ora 22:45.

Prețul unui bilet care va include bagaj de cală, masă caldă și alte servicii va porni de la 140 de euro pentru destinația Madrid, de la 110 euro pentru destinația Verona și 60 de euro pentru București, a menționat directorul comercial al Cobrex Trans Petru Ștefan Runcu.

El a spus că vânzarea biletelor va începe din data de 16 aprilie atât pe site-ul cobrextrans.com cât și prin World Ticket, agenții de turism, sau agenți companiei din Aeroportul Suceava.

Runcu a subliniat că această companie este una „smart fly” cu prețuri comparabile cu cele de tip „low cost”, fiind incluse în bilet toate serviciile care sunt achitate separat la companiile low cost.

Cobrex Trans, operator aerian român înființat în 1994  operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri și urmează să finalizeze procedura de leasing pentru un nou aparat Boeing necesar pentru back-up, a spus Runcu.

Compania este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română să desfașoare operațiuni aeriene de transport pasageri și cargo în Europa, Orientul Mijlociu, dar și Africa. (T.B.)


Intră acum și în grupul de