Sucevean amendat cu 5.000 de lei în Vama Siret, după ce a ascuns în portierele și semiaripile mașinii țigări în valoare de 600 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 52 ani, din județul Suceava, s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce polițiștii de frontieră au descoperit în mașina pe care o conducea mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 4 aprilie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară cetățeanul român Vasile B., în vârstă de 52 ani, din județul Suceava, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Polo, înmatriculat în România.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

„Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portiere și semiaripile autoturismului, cantitatea de 398 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că țigările în valoare de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de