Țigări de contrabandă de 35.000 lei, găsite de polițiștii de frontieră într-un autoturism de teren abandonat la Brodina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit 3.000 de pachete de țigări, în valoare de 35.000 lei, într-un autoturism de teren abandonat la Brodina.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că miercuri, 4 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației a fost demarată o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, polițiștii de frontieră au descoperit abandonat, pe raza localității Brodina, un autoturism de teren, marca Mitsubishi, fără numere de înmatriculare.

„Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care acesta a fost dus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete de țigări, de diferite mărci, în valoare de 35.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că autoturismul în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de