Primarul Ion Lungu a prezentat ambasadorului Marii Britanii oportunitățile din municipiul Suceava și proiectul Smart City în care Suceava e partener cu Liverpool și Manchester


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, joi, o întâlnire cu ambasadorul Marii Britanii în Romania, Excelența Sa Paul Brummell căruia i-a prezentat oportunitățile din municipiul Suceava și proiectul Smart City în care Suceava e partener cu Liverpool și Manchester.

Primarul a spus că în cadrul întrevederii cu diplomatul britanic a făcut o scurtă prezentare a oportunităților municipiului Suceava pentru Marea Britanie.

„Am discutat despre proiectul Smart City în care suntem parteneri cu orașele Manchester şi Liverpool din Anglia”, a menționat Ion Lungu.

Primarul a abordat în cadrul discuțiilor și situația sucevenilor care lucrează în Marea Britanie, iar ambasadorul i-a transmis că aceștia sunt bine-veniți și că nu vede nici o problemă în privința acestora.

La finalul acestei întâlniri, primarul Ion Lungu i-a înmânat diplomatului britanic medalia aniversar[ „630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de