Un suspect a fost reținut în cazul crimei din Moara Nica. Acesta este acuzat că a omorât cu intenție un bărbat și i-a ascuns cadavrul în subsolul unei construcții abandonate


Intră acum și în grupul de

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus, joi,  punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, D.C.N., pentru săvârşirea infracţiunii de omor, dispunând la aceeaşi dată şi luarea faţă de inculpat a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

Tot joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D.C.N. pentru 30 de zile.

Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în noaptea de 03/04 aprilie 2018, într-un loc public de pe raza satului Moara Nică, comuna Moara,  D.C.N. a exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată asupra victimei B.Z., suprimându-i cu intenţie viaţa, după care a ascuns cadavrul.

Astfel, victima a fost găsită decedată în dimineaţa zilei de 04 aprilie 2018, într-un subsol al unei construcţii abandonate.

Victima prezenta multiple plăgi tăiate în zona gâtului, dar şi leziuni frontale.

Medicii legişti au constatat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă plăgilor cervico-laringiene cu aspirat sanguin intratraheo-bronşic şi leziunilor meningo cerebrale. Leziunile cervicale s-au putut produce prin loviri multiple cu obiect tăietor, iar cele cranio-cerebrale prin loviri multiple cu obiect contondent.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de