Trei liceeni din judeţul Suceava au obţinut menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză


Intră acum și în grupul de

Trei liceeni din judeţul Suceava au obţinut menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză ce s-a desfăşurat în perioada 2-6 aprilie 2018, la Constanţa.

Inspectorul şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava, Constantin Tiron, a declarat că lotul olimpic al judeţului Suceava, care a participat la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză, a fost format din 8 elevi, iar trei dintre aceştia, toţi la secţiunea B(regim de predare intensiv şi bilingv) au obţinut menţiuni.

Astfel, eleva Maria Cuconu, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumată de profesoarele Elisabeta Bucaciuc şi Mariana Savin Giosan, elevul Tudor Bujdei Leonte, clasa a X-a, de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, îndrumat de profesoarele Loredana Cîrciu şi Ana Maria Muntean, precum şi eleva Ştefania Maria Mocrei Rebrean, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumată de profesoarele Nicoleta Andronachi şi Ana Maria Fomin, au obţinut menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba engleză.

Inspectorul şcolar sucevean a menţionat că lotul olimpic judeţean a fost însoţit de profesoara Laura Salciuc de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava.

“Felicitări elevilor şi profesorilor îndrumători pentru frumoasele rezultate obţinute”, a spus profesorul Constantin Tiron.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de