Fotbal : Domenech, multumit de ofensiva. Ribery ne vrea la Mondiale


Intră acum și în grupul de

Raymond Domenech s-a declarat multumit de faptul ca echipa sa a reusit sa revina dupa ce a fost condusa, în timp ce Franck Ribery considera ca cele doua echipe care s-au înfruntat la Constanta merita sa fie prezente la Campionatul Mondial.
Tehnicianul francez a spus, foarte relaxat, ca nu conteaza locul pe care îl va ocupa echipa sa la finalul preliminariilor, daca va obtine calificarea. „În primul sfert de ora am jucat nesigur dupa care ne-am regasit ritmul. Ambele echipe au sanse la calificare. Sunt multumit de compartimentul ofensiv. Pentru mine nu conteaza decât clasamentul final, fie ca e locul unu sau doi, trebuie sa mergem la Mondiale”, a afirmat Domenech.

„Ambele echipe, atât cea a României, cât si cea a Frantei merita sa se califice dupa acest meci. Îmi pare foarte rau ca nu m-am întâlnit cu Hagi, dar am vorbit cu el la telefon”, a declarat Franck Ribery la finalul partidei de la Constanta. Vedeta cocosilor a încercat sa se întâlneasca cu fostul sau antrenor de la Galatasaray, Gica Hagi, însa acesta plecase deja de la stadion.

Gheorghe Hagi este cel care l-a descoperit pe Ribery în perioada în care o pregatea pe fosta adversara a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor. Dupa un an senzational la Istanbul, internationalul francez a semnat pentru Marseille, apoi a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Bayern Munchen, recent, în Germania, el fiind numit MVP-ul sezonului trecut.


Intră acum și în grupul de