Fotbal : Victor Piturca: Am avut victoria in mana, pacat ca nu am profitat


Intră acum și în grupul de

La finalul partidei cu Franta, selectionerul Victor Piturca a declarat ca este trist pentru ca echipa nationala a ratat o mare victorie. Cu toatea acestea, tehnicianul de pe banca reprezentativei crede ca exista în continuare sanse de calificare la Campionatul Mondial.
„Nu trebuie sa uitam valoarea Frantei. S-au înfuriat când au primit golurile, însa rezultatul a fost la mâna noastra.

Pacat ca în defensiva am tratat fazele cu usurinta, de aceea am primit golurile. Plus ca am facut prea repede pasul înapoi, nu am tinut mingea în posesie, dar am avut în fata o echipa extraordinara, am fost aproape de un rezultat extraordinar. O victorie ne propulasa pe primul loc la egalitate cu Serbia. Sunt multumit de toti jucatorii, i-am felicitat pe baieti, viata merge înainte, acum conteaza meciurile urmatoare. Probabil cel cu Serbia va fi decisiv, dar si cel cu austriecii este foarte important, cred ca daca luam sase puncte avem mari sanse sa ne calificam”, a spus Piti dupa partida de la Constanta.

Anternorul nationalei a explicat ca faza celui de-al doilea gol nu a fost întâmplatoare: „Am pregatit jocul de asa natura încât sa începem ofensiv, sa dam gol repede, ceea ce am reusit. Am lucrat foarte mult la fazele fixe, stiam ca au probleme acolo. Pacat ca am primit gol înainte de pauza, unul primit ca în curtea scolii. Colaboratorii mei mi-au spus ca se înfurie când iau goluri si vin peste tine”.


Intră acum și în grupul de