Thermonet a întrerupt de marți furnizarea încălzirii în municipiul Suceava și roagă abonații să-și asigure instalațiile interioare și să le pregătească pentru viitorul sezon rece


Intră acum și în grupul de

Thermonet a anunțat că de marți, de la ora 15:00, a întrerupt furnizarea încălzirii în municipiul Suceava pentru sezonul rece 2017-2018.

Operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava, Thermonet SRL, prezicează într-un comunicat că, urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare și a  prevederilor legislative, va proceda la întreruperea furnizării încălzirii.

De menționat este că oprirea încălzirii se face după trei zile consecutiv în care temperatura medie a aerului exterior depășește + 10 grade  C, între orele 18.00 – 6.00.

„Se vor lua măsurile de izolare a instalațiilor de încălzire în condiții de siguranță, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalațiile de pompare în condiții economice și se va proceda la reglajul instalațiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald”, se arată în comunicat.

Totodată, se precizează că s-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranță scăzută în exploatare în vederea pregătirii programului de reparații planificate pentru anul 2018.

„Rugăm utilizatorii să-și asigure instalațiile interioare și să le pregătească pentru sezonul rece 2018 – 2019. Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după același program”, se mai menționează în comunicat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de