Acasă Actualitate Rezultate foarte bune obţinute de elevii suceveni la Olimpiada Naţională de Biologie....

Rezultate foarte bune obţinute de elevii suceveni la Olimpiada Naţională de Biologie. Un elev al Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava s-a calificat în lotul lărgit al României pentru Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene -EUSO 2019.


Intră acum și în grupul de

Patru elevi suceveni au obţinut rezultate foarte bune la Olimpiada Naţională de Biologie, desfăşurată la Piatra Neamţ, în perioada 1-5 aprilie, iar nn elev al Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava s-a calificat în lotul lărgit al României pentru Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene -EUSO 2019.

Potrivit ISJ Suceava, eleva Theodora Elena Bărbuţă, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială “Regina Elisabeta” Rădăuţi, îndrumată de profesoara Maria Telişcă, a obţinut premiul al II-lea şi un premiu special, elevul Gheorghe Găitan, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumat de profesoara Mariana Drumea, a obţinut premiul al II-lea şi un premiu special, calificându-se şi în lotul lărgit al României pentru Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene -EUSO 2019, elevul Vlad Ştefan Cibotariu, clasa a X-a, a obţinut premiul al III-lea şi un premiu special şi elevul Alexandru Stejar, clasa a XI-a, a obţinut menţiune şi un premiu special, ambii fiind elevi ai Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava şi au fost îndrumaţi de profesoara Carmen Constantineanu.

Lotul olimpic judeţean a fost însoţit, la etapa naţională a Olimpiadei de Biologie, de profesoara Carmen Constantineanu de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.



(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version